Kat & Konijn                                  

Sinds 2020 zijn wij gediplomeerd in het trimmen van katten.


Op maandag en dinsdag heb ik om half 5 standaard tijd gereserveerd voor het trimmen van katten. De trimsalon is voorafgaand aan de afspraak uitgebreid gereinigd en er zijn dan geen andere dieren aanwezig.Wij werken met veel geduld, kennis en passie met en voor uw kat of konijn.

Bij langharige katten zoals; Maine coon, Noorse boskat, Ragdoll etc. kunt u langskomen voor een ontwol behandeling. Deze rassen hebben vaak veel onderwol die zij zelf lastig kwijt raken, waardoor de vacht sneller klit. Tijdens een ontwolbehandeling wordt uw kat van top tot teen geborsteld en gekamd. Wij werken met veel geduld en geven uw kat ook pauzes tussendoor, zodat de behandeling niet teveel stress geeft. Na een ontwolbehandeling is uw viervoeter weer als 'nieuw'. De klitten zijn verwijderd en alle losse haren zijn uitgeplukt, wat betekent dat er ook een stuk minder haar in huis zal liggen.


Tegenwoordig zijn de langhaar konijntjes zeer populair. Wist u dat deze ook veel vachtverzorging nodig zijn? Konijntjes kunnen, net als de katten, moeilijker van hun onderwol afkomen. Het is van belang dat deze regelmatig worden geborsteld en gekamd. Vooral omdat konijnen sneller kans hebben op bacteriën etc. Lukt het u zelf niet om de vachtverzorging te doen, of het konijn maandelijks te onderhouden? Bij ons zijn ze van harte welkom!

Wij nemen op het moment geen nieuwe konijnen aan ivm de drukte. U kunt altijd vragen stellen over de vachtverzorging.