Wenbehandeling


Heeft u een puppy of een kitten? Wacht niet te lang met een eerste trimbeurt.

De wenbehandeling is geheel vrijblijvend en gratis. U kunt hiervoor een afspraak maken tot uw puppy/kitten 15 weken oud is!


Waarom zo vroeg beginnen met de trimbeurt? Een trimbehandeling is voor de meeste hondjes een enorme bezigheid. Ze moeten een paar uur lang stilstaan, ze gaan in bad, er worden pootjes opgetild en er wordt aan geknipt etc. Voor puppies is dit ook erg spannend, maar door zo vroeg mogelijk te beginnen kunnen ze hier heel goed aan wennen en leren ze ook beter wat er van hen verwacht wordt in de trimsalon.


Bij een wenbehandeling laten we uw puppy even rondlopen in de trimsalon. Zo kan hij/zij wennen aan alle geurtjes en geluiden die wij hier hebben. Tussendoor zullen wij ze roepen, even aaien, met een balletje gooien, wat lekkers geven en daarna weer even met rust laten. Zo leert de pup dat hij bij ons niet alleen wat moet, maar dat er ook veel ruimte is voor leuke dingen. Na ongeveer 10 minuutjes nemen wij de pup op tafel. We laten hem/haar altijd even wennen door middel van veel knuffels en wat lekkers. Zo associeert hij/zij de trimtafel ook met wat leuks. Nadat hij/zij hieraan gewend is knippen we de oogjes vrij, knippen we de voetjes netjes en de nageltjes.Wanneer uw pup angstig is kunnen we meerdere wenbehandelingen inplannen in overleg.